Deelnemers Culinair thema

Kesseler Catering

Het museum op je bord

graffiti om op te eten

 

Koken! Daar is geen kunst aan, zou je vandaag de dag denken met al die voorbeelden op Instagram en de vele kookprogramma’s.

Koken is als een jazzy kunstwerk van Karel Appel of de druppels van Jackson Pollock.

 

'Dat kan ik ook!’ hoor ik de meesten onder jullie denken. En dat is ook zo!

Geïnspireerd door al dat mooie werk ga ik smaakvolle gerechten in een  kunstperformance laten zien: “do-it-yourself-food-art”.

Met lokale ingrediënten van Brabantse bodem maak ik van jullie echte graffitikunstenaars. Het zal De Aardappeleters doen verbleken.

 

Met cuilinaire en muzikale groet

Peter Kesseler   Creative Catering & Jazzy Slowfood  

M: 06-24856355    

contact@peterkesseler    

www.peterkesseler.nl

Goeie kost!

"Goeie Kost! levert (h)eerlijke, natuurlijke en gezonde producten, zo veel mogelijk uit onze directe omgeving. Onze vrijwilligers halen de producten op bij lokale/regionale voedselproducenten. We werken met leveranciers die hun producten op een natuurlijke wijze, zónder bestrijdingsmiddelen en met respect voor de natuur verbouwen. Voor hun producten krijgen ze van ons een eerlijke prijs. Jij krijgt super-verse producten, direct van de leverancier!

 

Hoe werkt het?
Bestellen bij Goeie Kost! is heel simpel. Je betaalt geen inschrijfgeld en hoeft ook geen lidmaatschap af te sluiten! Je meldt jezelf alleen eenmalig aan op de website. Via de winkel bestel je daarna natuurlijke producten uit de regio.

Je bestelt wat en hoeveel je nodig hebt. Er is geen minimale afname en er is maximale keuzevrijheid; het zijn géén samengestelde pakketten. Na betaling via iDeal is de bestelling rond.

Een vrijwillige chauffeur haalt de producten op bij de leveranciers. Op vrijdagochtend zetten we met onze enthousiaste vrijwilligers op onze locatie in Lage Zwaluwe alle bestellingen klaar in kratjes. In de middag gaan deze naar de ophaallocaties  (made, Terheijden, Breda of Lage Zwaluwe). Vrijdagmiddag kan je dan je kratje komen leeghalen op de locatie die je geselecteerd hebt bij je bestelling (neem je eigen krat of tas mee!). 

Hessels AGF

Jan Hessels heeft het fruit geleverd voor de lunch.

Zij staan iedere zaterdagochtend van 8.00 tot 12.00 uur op Den Deel in Made.